Er du bekymret for at barnet spiller mye? Webinar Gamingkontakten

Start:
01
.
06
.
2023
Kl:
19:00
Slutt:
01
.
06
.
2023
Kl:
21:00

Er du bekymret for at barnet spiller mye? Opplever du at barnet har trukket seg tilbake foran skjermen og er mye alene? Meld deg på dette gratis webinaret og hør hvordan Gamingkontakten kan hjelpe. 

Webinaret arrangeres torsdag 1. juni 2023, kl. 19:00 og passer for både foresatte.

Gaming kontakten er et sosialt entreprenørskap som jobber med oppfølging av unge i alderen 11 -23 år som isolerer seg gjennom gaming.

 

I dette webinaret forteller vi om hvordan vi hjelper barn og ungdommer tilbake til sosial deltakelse og skolegang, og om hvordan vi bruker spill som relasjonsbyggende verktøy. 

Meld deg på webinaret på denne linken: 

https://zoom.us/webinar/register/WN_l6lz9sfIQom3WtnbeKvhSw

Litt om Gamingkontakten:

Vi i gamingkontakten jobber med oppfølging av ungdom mellom 11 og 23 år som isolerer seg helt eller delvis gjennom gaming. Vi bruker gamingen som verktøy for å komme i relasjon og posisjon til å jobbe videre med eventuelle fokusområder alt fra å ha noen å snakke med, oppleve mestring, komme seg ut av huset, delta på aktiviteter og tilbakeføring til skolen. Vi har nå fire års erfaring med dette og ønsker nå å gå ut med informasjon om tilbudet vårt til foreldre og andre aktuelle instanser slik at flere får vite at det finnes hjelp til barna deres.

Måten vi jobber på er å møte ungdommene inne i spillene og på fysiske møter der hver ungdom får sin faste gaming kontakt som har sosialfaglig utdanning og også er en habil gamer, som følger opp ungdommen 1:1. I webinaret deler vi noen erfaringer vi har gjort oss og noen tips og triks for å møte ungdom som gamer og hvordan dette kan se ut i en faglig setting.

https://www.medietilsynet.no/digitale-medier/dataspill/-de-foler-seg-dritkule-og-sier-yessss-jeg-skal-lare-deg/

https://www.medietilsynet.no/digitale-medier/dataspill/den-fineste-lyden-i-verden/

https://www.medietilsynet.no/nyheter/arrangement/god-praksis-for-a-hjelpe-sarbare-unge-gamere/ 

https://www.idunn.no/doi/10.18261/fokus.51.1.4

http://facebook.com/Gamingkontakten 

http://gamingkontakten.no/