Go kart kjøring, for våre medlemmer på Elvedalen gokartbane lørdag 14.august kl 16.00

Start:
14
.
08
.
2021
Kl:
16:00
Slutt:
14
.
08
.
2021
Kl:
18:00

ADHD Norge Innlandet, Hedmark og Oppland fylkeslag har gleden av å invitere til gokartkjøring for våre medlemmer på Elvedalen gokartbane lørdag 14. august kl 16.00.

Dette er aktivitet som passer for dere som vil kjenne litt på adrenalinet, føle på fart og spenningsfølelse og som kanskje har et konkurranseinstinkt.

Fra du er 8 år kan du kjøre egen gokart og fra du er 15 år kan du kjøre «voksenkart».  Det vil bli kjørt 3 heat.

Som ved alle andre aktiviteter i regi av fylkeslaget, så må mindreårige ha følge med en voksen. 

Alle som skal kjøre må ha egnede sko, dvs at sandaler o.l. ikke blir godkjent, men joggesko og annen sko med tå vil være godkjent.

Påmelding sendes til oppland@adhdnorge.no innen 7. august, men det vil være et begrenset antall plasser, så det vil være lurt å melde seg på så fort dere finner ut at dere ønsker å delta.

Egenbetaling på kr 200,- betales inn til VIPPS 96485 og merkes med «Fart» og deltagers navn. Påmelding må også inneholde fødselsdato og år. 

Betalingsdato vil bli regnet som påmeldingsdato dersom vi kommer i en situasjon hvor vi må sette et tak på antall deltagere. Husk at det kun er betalende hoved- og/eller husstandsmedlemmer som får medlemspris. Øvrige deltakere må betale ordinær pris for aktiviteten. 

Har du spørsmål om aktiviteten, kontakt oss på epost oppland@adhdnorge.no eller Louise på telefon 90986736.

Påmelding er bindende.

Vi ser frem til å møte deg til en fartsfylt ettermiddag i Elvedalen.

Vel møtt!