Grunnkurs i Du og jeg og ADHD i Bergen

Start:
06
.
11
.
2021
Kl:
9:00
Slutt:
07
.
11
.
2021
Kl:
14:00

Vi har den glede å invitere dere til fordypningskurs lørdag 6 og søndag 7. november 2021.

Program ligger vedlagt og det er kun veiledende.

Pris inkludert overnatting er 2800,- pr par. Dette er inkludert middag lørdag kveld og lunsj begge dager. Frist for påmelding er 1. oktober. Betaling innen 20 oktober. Påmeldingen er bindende. Husk bøkene dere fikk på forrige kurs. Kurset skal være på Scandic City, vis á vis Gamle Sentralbadet i Bergen.

Vi sjekker inn fra kl 09.00 og kurset begynner kl 10.00. Vi er ferdige rundt kl 14.00 søndag.

Denne gangen er det to nye kursledere da Line og Anne Marie dessverre måtte melde avbud, men vi er godt forberedt og skal ta godt vare på dere

Presentasjon av de som skal være kursledere:

Silje Svarstad er fra Indre Arna, er sykepleier med videreutdanning i psykisk helsearbeid og Master i rus- og avhengighetsbehandling. Hun har mer enn 20 års erfaring fra tverrfaglig spesialisert rusbehandling som teamleder, behandler og miljøterapeut. Silje jobber i dag i Akt Kompetanse - Rus og psykisk helse.

Hun har gjennom hele yrkeslivet hatt spesielt fokus på, og interesse for ADHD. Hun har tatt kurslederkurset for Du og jeg og ADHD.

Anne-Grethe Høisæther er 51 år, fra Kvinnherad og er på sitt 4. år som fylkesleder i ADHD Norge Hordaland fylkeslag. Hun har deltatt på ett grunnkurs samlivskurs som observatør, har kurslederkurset i "Du og jeg og ADHD" og har opparbeidet seg en god kompetanse på ADHD-diagnosen. Hun har selv en udiagnostisert ADHD, lever lykkelig uten og har to sønner med ADHD og ADHD/Asperger. Hun er og likeperson i ADHD Norge og tar Train Me /Coach me-utdannelse med Marie Enback.