Innlandet inviterer til Gokart-kjøring på Elvedalen gokartbane

Start:
26
.
06
.
2021
Kl:
17:00
Slutt:
26
.
06
.
2021
Kl:
19:00

ADHD Norge i Innlandet har gleden av å invitere til Gokart-kjøring for våre medlemmer på Elvedalen gokartbane lørdag 26. juni kl 17:00.

Dette er en aktivitet som passer for dere som vil kjenne litt på adrenalinet, føle på fart og spenningsfølelsen og som kanskje har et konkurranseinstinkt.
Fra du er 8 år kan du kjøre egen gokart, og fra du er 15 år kan du kjøre «voksenkart». Hvis du er under 8 år kan du være med å kjøre «tandem-kart». Det vil bli kjørt 3 heat.
Som ved alle de andre aktivitetene vi har i fylkeslagene, må mindreårige ha følge med en voksen.
Påmelding sendes til oppland@adhdnorge.no  innen 12.juni men det vil være et begrenset antall plasser, så det vil være lurt og melde seg på så fort du/dere finner ut at dere ønsker å delta.

Egenbetaling på kr 200,- betales inn til VIPPS 96485 og merkes med «Fart» og deltagers navn. Påmeldingen må også inneholde fødselsdato og år.
Betalingsdato vil bli regnet som påmeldingsdato dersom vi kommer i en situasjon der vi må sette et tak på antall deltagere. Husk at det kun er hoved- eller husstandsmedlemmer som får medlemspris. Øvrige må betale ordinær pris på aktiviteten.
Påmelding er bindende.

Vi ser frem til å møte deg til en fartsfylt ettermiddag i Elvedalen.
Vel møtt!