Kurs i å lage Asiatisk mat

Start:
06
.
03
.
2022
Kl:
13:00
Slutt:
06
.
03
.
2022
Kl:
17:00

TID: SØNDAG 6 MARS 
KLOKKA: 13.00 – CA 17.00 
FOR: VOKSNE MEDLEMMER over 18 år 
PRIS: 450 kr 
PÅMELDING: hordaland@adhdnorge.no – løpende påmelding 

Mrk! Kun 10 plasser, bindende påmelding– må betales ved påmelding på Vipps 517341 – ikke betal  før du får bekreftet plass. 

STED: LMS – Lærings og mestringssenteret på Ulriksdal, 4 etasje, Ulriksdal Helsepark, Ulriksdal 2 OBS!! Ved parkering i parkeringshuset så må du betale på forhånd- automat bak i parkeringshuset Hei,  

Velkommen til matkurs! Mitt navn er Vy Huynh, jeg er født og oppvokst i Norge  – men har foreldre som kommer fra Vietnam, eller som jeg liker å kalle det;  Østens perle. Matlaging er min store lidenskap som ikke bare gir meg den fine  roen, men også følelsen av glede og mestring når maten jeg lager, faller i smak  hos andre. Det aller viktigste for meg er at oppskriftene skal være enkle, raske  og ikke minst «brukervennlige». 

Interessen min for matlaging startet på alvor da jeg flyttet hjemmefra for å  studere i 2018. Jeg skjønte raskt at jeg hadde tatt mammas måltider for gitt.  Savnet etter orientalsk mat var stor, og nå var det ingen kjære mor. Det var  utallige telefoner hjem til mor for å etterspørre oppskrifter – men her var  svaret så enkelt som; «du må smake deg frem – det finnes ingen oppskrift. Litt  sukker, litt fiskesaus, og en «dasj» av østerssaus, så har du det.» Jammen var  det så enkelt som hun skulle ha det. Etter x-antall timer på kjøkkenet med  miksing og triksing av krydder og sauser har mammas utsagn bare blitt enda  mer bekreftet. Ingenting er svart på hvitt – det gjelder å smake seg frem og  finne den smaken som passer deg best. Det aller viktigste er å få frem  kreativiteten og barnet i deg for de beste smaksopplevelsene  

Jeg håper og ønsker at kurset vil inspirere dere til å lage (enda mer) asiatisk  mat, og at dere får innblikk i hvor lett det er å få en smaksopplevelse på bare 1- 2-3 med enkle, raske og brukervennlige oppskrifter  

Ser frem til å dele kunnskapen min med dere!  

Med vennlig hilsen Vy Huynh (og Neil McLean)