TID: LØRDAG 5 MARS
KLOKKA: 13.00 – CA 17.00
FOR: VOKSNE MEDLEMMER over 18 år
PRIS: 450 kr
PÅMELDING: hordaland@adhdnorge.no – løpende påmelding
Mrk! Kun 10 plasser, bindende påmelding– må betales ved påmelding på Vipps 517341 – ikke betal før du får bekreftet plass.
STED: LMS – Lærings og mestringssenteret på Ulriksdal, 4 etasje, Ulriksdal Helsepark, Ulriksdal 2 OBS!! Ved parkering i parkeringshuset så må du betale på forhånd- automat bak i parkeringshuset
På dette kurset kommer jeg til å fortelle litt om de forskjellige råvarene og ingrediensene som er vanlige i sushi, holde en liten demo der jeg viser noen av teknikkene man bruker til å lage nigiri, sashimi og maki, og tilrettelegge for at deltakerne kan lage sushi selv med litt veiledning☺ Til slutt skal vi dandere og pynte alt på fat for så å smake på sushien som har blitt laget.
Man trenger ikke ha noe med seg, men ta gjerne med et forkle hvis det er ønskelig.
Litt om meg: jeg har bakgrunn som ufaglært kokk, og jeg lærte å lage sushi da jeg jobbet i Lerøy. Jeg hadde stort sett alle
sushirestaurantene som kunder, og jeg hadde tilgang til det meste av fisk og skalldyr som brukes til sushi. Etter hvert begynte jeg å holde kurs og å lage sushi til spesielle anledninger som runde dager, bryllup, avslutninger, osv.
Målet med kurset blir å vise deltagerne hva som ligger bak den sushien man får på restaurant, og hvordan man får alle smakene og fargene frem slik at sushien blir appetittlig; og selvfølgelig for å få folk til å spise mer sjømat generelt☺
Mvh,
Neil McLean