Strikk julen inn: Vinn gavekort!

Sist oppdatert
20
.
10
.
2021
Kategori

ADHD Norge teller ned til jul med en adventskonkurranse. Inspirert av ARNE & CARLOS, er oppgaven er å strikke en julekule med ditt eget design! Vi trekker en vinner som vi få tilsendt et gavekort på 1000 kr fra House of Yarn (garnhandel på nett).

Foto: ARNE & CARLOS

VINNEREN ER TRUKKET. Det ble Ann Karin S Kvernmo fra Ålgård. Hun har mottatt premien.

Vi stiller ikke så mange krav til utførelsen, men julekulen må kunne gå inn i en A5-konvolutt og den må sendes med brev til oss innen 25. november. Vi vil poste bilder av innsendte bidrag i sosiale medier, og vi trekker en tilfeldig vinner hver søndag i advent som vil bli kontaktet.

Du kan også poste julekulen din på Instagram. Tagg med #adhdjulekule og @adhdnorge – så er du med!

Forslag til strikkeoppskrift:

Legg opp 8 masker fordelt på 4 pinner. Strikk 1omgang rett. Omgang 2 og videre omganger - øk 4 masker på hver omgang ved å strikke 2 masker i siste masken på hver strømpepinne.

Når mønsteret er ferdig så må man begynne fellingen ved å strikke de to sammen på de to siste maskene på hver strømpepinne - felles totalt 4 masker på hver omgang. Fell til du står igjen med 4 masker på hver pinne - totalt 16 masker. Klipp tråden og trekk den gjennom de gjenværende maskene.

Fyll kulen med fyllvatt og trekk sammen maskene på toppen og fest tråden. Bruk gjerne tråden å lage en løkke for å henge opp kulene i. 

Her er et mønsterdiagram til deg som ønsker å tegne opp et mønster på forhånd:

Strikk løs!

Julekulen sendes til:

ADHD Norge, Storgata 10A, 0155 Oslo. Husk å legge ved navn,tlf og adresse.

Bilde kreditering:

Andre leste disse artiklene også

No items found.
← Tilbake til oversikten