Dalane og omegn

Lokallaget er nyoppstartet våren 2021, og dekker kommunene Hå, Eigersund, Sokndal, Bjerkreim og Lund. På sikt ønsker lokallaget et styre som består av medlemmer fra alle kommunene; i oppstartsåret er det Eigersund og Sokndal som er representert i styret. Ønsket med lokallaget er å jobbe for å øke kunnskapen og forståelsen for ADHD i vårt distrikt.

Vi jobber for å få til tiltak som kan øke trivselen for mennesker med ADHD og deres familie, skape møteplasser og sosiale treffsteder. På sikt ønsker vi å sette i gang tiltak som kan fremme samfunnsmessige likestilling for mennesker med ADHD. Vi sprer også informasjon, jobber med brukermedvirkning og bygger nettverk.
Vi har vår egen Facebook-side hvor alle arrangementer publiseres fortløpende. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål, ønsker å være frivillig eller lurer på aktiviteter i vårt område.

Aktivitets kalender

Se vår Facebook side for aktiviteter
Vi har ingen aktiviteter for øyeblikket

Lokallag

No items found.

Noen å snakke med

No items found.

Som nyoppstartet forening midt i koronapandemien har vi ikke kommet i gang med aktiviteter. På sikt ønsker vi å få til ulike treffpunkt/aktiviteter for barn, ungdom og foreldre. Vi ser for oss å ha møter med foredragsholdere, felles kino for brukergruppen vår, muligens felles tid i svømmehallen o.l. 

Som lokallag er det viktig for oss å lytte til medlemmene, vi er derfor veldig glade for å innspill og ønsker. Vi ønsker også flere som kan være med å bidra til at vi kan gjennomføre ulike aktiviteter.

Vil du støtte oss med din Grasrotandel?

Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi inntil 7 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Dette kan gjøres med en SMS, dersom du er en registrert kunde hos Norsk Tipping og har et gyldig mobilnummer på din brukerprofil.

Send «Grasrotandelen
»
til 2020.
(Tjenesten er gratis)

Registrering av Grasrotandelen kan også gjøres ved å følge linken under eller besøke en av Norsk Tipping sine kommisjonærer.

Styremedlemmer

Styreleder
Heidi Bjørnseth
41619619
Nestleder
Elin Refsland
Sekretær
Tone Hansen
Styremedlem
Camilla T. Skadberg
Styremedlem
Cerine Evjen
Styremedlem
Tone Line Flåten