Hordaland

Fylkeslaget består av frivillige som jobber for å øke kunnskapen og forståelsen for ADHD i vårt fylke. Vi jobber for å få til tiltak som kan øke trivselen for mennesker med ADHD og deres familie, skape møteplasser og sosiale treffsteder og sette i gang tiltak som kan fremme den samfunnsmessige likestilling for mennesker med ADHD. Vi sprer også informasjon, jobber med brukermedvirkning og bygger nettverk.

Vi har vår egen Facebook-side hvor alle arrangementer publiseres fortløpende. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål, ønsker å være frivillig eller lurer på aktiviteter i vårt område.

Kontaktinformasjon

ADHD Norge Hordaland
Vestre Strømkaien 7
5008 BERGEN

Fylkeslaget i Hordaland såg dagens lys 16.10.86 og nærmer seg 40 år. Vi har kontor i Bergen i FFO Vestland sine lokaler i Vestre Strømkaien 7

Vi ønsker å arbeide for full likestilling og samfunnsmessig deltakelse for alle mennesker med ADHD, medfølgende psykiatriske tilstander og lignende tilstander. Ivareta interessene til medlemmer med ADHD, deres foresatte og familier, overfor sentrale, regionale og lokale myndigheter. Utvikle og drive aktiviteter i tråd med medlemmenes behov. Bidra til kompetanseutvikling i hjelpeapparatet. Delta i internasjonalt samarbeid som fremmer ADHD-saken. Lage lokallag som bidrar med aktivitet i distriktene.

Vi har hatt ADHD kafe som fast aktivitet, men den er nå flyttet over til Bergen Lokallag.

Vi fortsetter med foredrag, konferanser, seminar og kurs.

Vi kan lage hverdagsaktiviteter for barn, ungdom og voksne om vi ønsker dette, men har kastet denne ballen over til lokallagene.

Samt overnattingshelger og større turer i samarbeid med Fylkeslaget i Sogn og Fjordane.

Fylkeslaget vil prioritere å jobbe med å spre informasjon om ADHD inn mot skolene, ha erfaringsinnlegg og foredrag på BUP, DPS og på Pegasuskurs, og ellers delta på viktige konferanser og møter.

Vi ønsker og å tilby Lærerkonferanse og Foresattkonferanse hvert år. Har du tips til gode foredragsholdere og tema så send gjerne en mail til oss på hordaland@adhdvestland.no.

Følg oss på vår Facebookside: https://www.facebook.com/adhdHordaland

Alle aktiviteter og kurs blir sendt via e-post til medlemmene våre, ønsker du å bli medlem? Meld deg inn her: https://www.adhdnorge.no/bli-medlem
Vi anbefaler at den som er voksne er hovedmedlem og at en melder inn resten av familien som husstandsmedlem. Husk, du trenger ikke ha en ADHD-diagnose for å være medlem hos oss.

LOKALLAG

I 2022 var vårt hovedfokus å få i gang lokallag i Vestland fylke. I 2024 blir vi ADHD Vestland og vi har sett at lokallag er viktig å ha. Det er de som kan tilby aktiviteter i nærområdet. Per 23.02.23 har vi 5 lokallag i Hordaland og 2 i Sogn og Fjordane. Det er vi veldig glade for. Vi har fremdeles noen flere lokallag vi ønsker og jobber videre med det.

Vi har Bergen, Øyane, Stord og omegn, Bjørnafjorden og Tysnes lokallag. Kontaktinfo finner dere her: https://www.adhdnorge.no/fylkes-og-lokallag

Blir du medlem hos oss velger du hvilket fylkeslag og eventuelt lokallag du ønsker å melde deg inn i.

Vi ønsker deg velkommen som medlem hos oss 😊

Vil du støtte oss med din Grasrotandel?

Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi inntil 7 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Dette kan gjøres med en SMS, dersom du er en registrert kunde hos Norsk Tipping og har et gyldig mobilnummer på din brukerprofil.

Send «Grasrotandelen
991894284
»
til 2020.
(Tjenesten er gratis)

Registrering av Grasrotandelen kan også gjøres ved å følge linken under eller besøke en av Norsk Tipping sine kommisjonærer.

Styremedlemmer

Styreleder
Anne-Grethe Høisæther
480 38 909hordaland@adhdvestland.no
Styremedlem
Geir Ivar Kavlie
geirivar.hordaland@adhdvestland.no
Styremedlem
Synneve Roska
synneve.hordaland@adhdvestland.no
Styremedlem
Hilde Katrine Møgster-Sund
hilde.hordaland@adhdvestland.no
Varamedlem
Lillian Sørebø
lillian.hordaland@adhdvestland.no
Varamedlem
Even Mannsåker