Hordaland

Fylkeslaget består av frivillige som jobber for å øke kunnskapen og forståelsen for ADHD i vårt fylke. Vi jobber for å få til tiltak som kan øke trivselen for mennesker med ADHD og deres familie, skape møteplasser og sosiale treffsteder og sette i gang tiltak som kan fremme den samfunnsmessige likestilling for mennesker med ADHD. Vi sprer også informasjon, jobber med brukermedvirkning og bygger nettverk.

Vi har vår egen Facebook-side hvor alle arrangementer publiseres fortløpende. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål, ønsker å være frivillig eller lurer på aktiviteter i vårt område.

Kontaktinformasjon

ADHD Norge Hordaland
Vestre Strømkaien 7
5008 BERGEN

Aktivitetskalender

Se vår Facebook side for aktiviteter
Vi har ingen aktiviteter for øyeblikket

Noen å snakke med

Vi har egen Facebookside som jevnlig blir oppdatert. Følg oss gjerne der!

ADHD kafe i Bergen

Holdes i våres lokaler på FFO bygget i Bergen, Vestre Strømkaien 7. Ca. 1 gang hver måned (siste torsdagen fra kl. 18.00-20.30.)

Dette er en møteplass for unge voksne, voksne og pårørende med diagnosen ADHD fra 16 år og oppover. Vi deler erfaringer, innimellom har vi et lite foredrag, av og til bestiller vi pizza, og vi har alltid likepersoner på plass om man ønsker en samtale.

Datoene for 2022 ligger som eget arrangement i kalendere.

Lokallag

Fokus for fylkeslaget i 2022 har blant annet vært oppretting av lokallag for at vi kan nå ut med aktiviteter til alle medlemmene våre.

Disse lokallagene er etablert p.t. i 2022:

- Øygarden Lokallag
- Stord og omegn Lokallag

Ønsker du mer info om disse lagene? Send en mail til hordaland@adhdnorge.no eller klikk inn på lokallagenes nettside for å finne kontaktinformasjonen.

Er du medlem i Hordaland fylkeslag så er det postnummeret ditt som er avgjørende for hvilket lokallag du havner i. Du blir automatisk flyttet, så det trenger du ikke tenke på.

Ønsker du å bli medlem så melder du deg inn her: www.adhdnorge.no 

Vi ønsker deg velkommen som medlem i ADHD Norge Hordaland Fylkeslag

Hilsen styret 2022

Vil du støtte oss med din Grasrotandel?

Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi inntil 7 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Dette kan gjøres med en SMS, dersom du er en registrert kunde hos Norsk Tipping og har et gyldig mobilnummer på din brukerprofil.

Send «Grasrotandelen
991894284
»
til 2020.
(Tjenesten er gratis)

Registrering av Grasrotandelen kan også gjøres ved å følge linken under eller besøke en av Norsk Tipping sine kommisjonærer.

Styremedlemmer

Styreleder
Anne-Grethe Høisæther
hordaland@adhdnorge.no
Økonomiansvarlig
Tore Henriksen
tore.adhdhordaland@gmail.com
Styremedlem
Caroline Tveit
Administrativ nestleder/ Økonomiansvarlig/ Studieansvarlig
Geir Ivar Kavlie
Nestleder
Torstein Kayser
torstein.adhdhordaland@gmail.com
Sekretær
Anette Næss
Varamedlem
Veronica Herdlevær
Styremedlem
Malin Bjørndal