Hengekøyetur 2024

Start:
15
.
06
.
2024
Kl:
12:00
Slutt:
16
.
06
.
2024
Kl:
13:00

Endelig er det vår, og sommeren kommer fort!

Da er det igjen på tide å invitere medlemmene til vår årlige sosiale tur, med hengekøye/telt-overnatting.

Vi gjør som i fjor, og overnatter ute på Isesjøbråten leirsted, litt utenfor Sarpsborg. Her er det masse boltreplass til lek og moro, og med muligheter for fiske og bading (vi har noe fiskeutstyr).

Vi håper så mange som mulig har tid og lyst til å være med. Dette er en tur for både familier og enslige Vi bygger nettverk, får nye venner, deler erfaringer, leker, og koser oss masse sammen.

Oppmøte lørdag 15.06 kl. 12.00, og vi avslutter søndag 16.06 kl. 13.00.

Det blir servert grillpølser i brød/lompe når vi har hengt opp hengekøyer/satt opp telt (ca. kl. 14.30).

Til kveldsmat spiser vi taco med tilbehør, og brus/saft å drikke (ca. kl. 19.00). Vi kjøper også inn litt snacks og godis.

Til frokost på søndag har vi polarbrød/knekkebrød, leverpostei, skinkeost, gulost, brunost, jordbærsyltetøy, bringebærsyltetøy, salami, nugatti, smør og juice.

Gi beskjed om matallergi via påmelding.


Vi har hengekøyer med myggnetting og tarp, tynne liggeunderlag, og noen telt til utlån. Gi oss beskjed ved påmelding om du trenger å låne noe utstyr. Du må selv ha med sovepose/pute og evt luftmadrass hvis du skal sove i telt.

Svarfrist innen mandag 10. juni.

For påmelding, følg linken (evt. kopier inn i nettleser): https://forms.gle/cdsfqeDYRoKLXSxf9

Husk at det kan bli kaldt og rått på natta, så du må ha med varmt tøy, helst ull/fleece. Det er også muligheter for å bade, så ta gjerne med badetøy. Ta også med egnet skotøy etter været.

Dette er en tur for ADHD Østfolds medlemmer, og foreldre/foresatte har selv ansvar for barna deres på turen. ADHD Østfold har ingen egen forsikring ved skader på tur.

Vi gleder oss masse!

Hilsen Styret

(Til info vil det være likepersoner til stede under arrangementet.)

Veibeskrivelse:

Følg RV118 ut av Sarpsborg sentrum mot øst og over sarpefossen. Følg RV118 videre rett frem gjennom 2 rundkjøringer, og til høyre i 3. rundkjøring.

Følg RV118 videre i 3,5 km (forbi Borgen, Klavestadhaugen og Sandbakken). Ta av til venstre og inn på Rokkeveien. Følg Rokkeveien i 1,1 Km. Ta så av til venstre inn

bomvegen mot Isesjøbråten (1,4 Km).