Klatring på Rypetoppen klatrepark

Start:
27
.
08
.
2023
Kl:
10:00
Slutt:
27
.
08
.
2023
Kl:
16:00

ADHD Norge Nord-Trøndelag arrangerer i samarbeid med Verdal Omegn lokallag barne – og ungdomsaktivitet med fokus på nettverksbygging og mestring i tilknytning til klatring på Rypetoppen klatrepark i Meråker (Stjørdal).

Sted: Rypetoppen klatrepark www.rypetoppen.no

Dag/dato: Søndag 27. August 2023

Klokken: 10:00 – ca 16:00

Egenandel klatring:
• Barn som ikke har begynt på skolen kr 50,- pr. pers
• Barn / Ungdom 6-26 år kr 100,- pr. pers.
• Voksne / øvrige deltakere kr 200,- pr. pers

For de som ønsker å delta på det sosiale men ikke ønsker å klatre er det gratis.

Betalingsinfo sendes ut på sms med påmeldingsbekreftelse når påmeldingen er mottatt.

Målgruppe: Barn og Ungdommer i alderen 6- 26 år

I tilknytning til barne – og ungdomsarrangementet arrangerer fylkeslaget medlemstreff med klatring for de som ønsker det (se egen pris voksne / øvrige deltakere). Arrangementet er forbeholdt familier som er medlemmer i ADHD Norge Nord-Trøndelag.

Aktiviteter: Klatring i ulike løyper i Rypetoppen klatrepark, grilling og kaffe muligens på svartkjel. Fylkeslaget stiller med grillmat (hamburgere og pølser). Annen ønsket mat må hver enkelt ta med selv. Alle må ta med ønsket drikke.

Bindende påmelding senest Søndag 13. august 2023 til: nt@adhdnorge.no.

Påmelding/spørsmål kan også gjøres på tlf / sms til Lars Morten på tlf 41223616. Samtidig med påmelding trenger vi også fullt navn på alle deltakere, info om høyde og alder/fødselsår, evt. allergier og annet dere mener vi trenger å vite. Betalingsinfo og praktisk informasjon sendes ut til de påmeldte etter at påmeldingsfristen har gått ut (sannsynligvis ikke før i uke 34)