Ungdomshelg Åmøy Fjordferie

Start:
02
.
08
.
2024
Kl:
13:00
Slutt:
04
.
08
.
2024
Kl:
16:00

Vi i ADHD Norge Rogaland fylkeslag ønsker å inviterer ungdommer i alderen14-21 år til en opplevelsesrik helg på Åmøy Fjordferie like utenfor Stavanger.

Dette er en helg for ungdommer, der ungdommene selv har ansvar for å være med å dekke på bord, rydde av bordet etter måltider osv.

 

Vi bor i 5 hus på Åmøy Fjordferie, her er det uteområder med egen brygge like utenfor.  Det er 4 soverom i hvert hus med eget tilhørende bad til hvert rom. Det er 3 rom med 2 senger og 1 rom med 4 senger.

Vi holder all mat, det er ikke butikk i umiddelbar nærheten, det er lurt å ha med det du vil av snacks etc, men vi organiserer en handletur på lørdag for de som ønsker det.

 

Prisen for hele helgen er 450,- kr for medlemmer og 4500 kr for ikkemedlemmer, dette inkluderer overnatting, mat og alle aktiviteter. Det blir også mulighet for å få søsken moderasjon ved å ta kontakt på rogaland@adhdnorge.no

 

Trenger du å ha med deg en voksen ledsager gi beskjed i påmeldingen da det er begrenset med plasser. Styret vil fordele plassene etter alder og kjønn ved stor pågang.

 

Det vil være minst 1 voksen i hvert hus og i tillegg vil det være likepersoner tilstede, både ungdom og voksne. Ungdomsrepresentantene fra fylket vil ha hovedansvaret for helgen.

 

Det vil være mulighet for aktiviteter som blant annet

* bading

* båt/fisking

* sup

* forskjellige utespill og innespill

 

Vi holder alt av utstyr til aktivitetene som våtdrakter, vester, båt etc.

Pris for medlemmer: 450 kr

Pris for ikke medlemmer: 4500 kr

Påmeldingsfrist 12. juli 2024 via denne påmeldingslenken:https://forms.office.com/e/4AVMecbsLs

 

Det er begrenset med plasser og medlemmer i ADHD Norge vil bli prioritert først.

 

Det vil bli sendt ut mail med mer informasjon til alle påmeldte etter påmeldingsfristen er utløpt.

 

Velkommen