Alta

Alta lokallag består av en liten gruppe frivillige som jobber for å øke kunnskapen og forståelsen for ADHD i Alta- og omegn. Vi jobber for å få til tiltak som kan øke trivselen for mennesker med ADHD og deres familie, skape møteplasser og sosiale treffsteder og sette i gang tiltak som kan fremme den samfunnsmessige likestilling for mennesker med ADHD. Vi sprer også informasjon, jobber med brukermedvirkning og bygger nettverk.

Vi har vår egen Facebook-side hvor alle arrangementer publiseres fortløpende. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål, ønsker å være frivillig eller lurer på aktiviteter i vårt område.

Kontaktinformasjon

ADHD Norge Alta
Kristina Marie Corneliussen


Aktivitets kalender

Se vår Facebook side for aktiviteter
Vi har ingen aktiviteter for øyeblikket

Lokallag

No items found.

Noen å snakke med

Kristoffer Albrigtsen
B, U
9104 Kvaløysletta
958 62 995

Informasjon om Min side

Vi jobber hele tiden for å ha oppdatert kontaktinformasjon til våre medlemmer.  Vennligst sjekk at din e-postadresse og mobilnr. er oppdatert på https://adhd.profundo.no/minside


Vil du støtte oss med din Grasrotandel?

Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi inntil 7 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Dette kan gjøres med en SMS, dersom du er en registrert kunde hos Norsk Tipping og har et gyldig mobilnummer på din brukerprofil.

Send «Grasrotandelen
996067599
»
til 2020.
(Tjenesten er gratis)

Registrering av Grasrotandelen kan også gjøres ved å følge linken under eller besøke en av Norsk Tipping sine kommisjonærer.

Styremedlemmer

Styremedlem
Kristina Marie Corneliussen
901 68 289kristina.corneliussen@gmail.com
Styremedlem
Jannicke Mannsverk
958 00 612jannickemannsverk@gmail.com
Styremedlem
Kristian Magnus Ingebrigtsen