Foreldretreff

Sist oppdatert
10
.
12
.
2021
Kategori

Et utendørstreff hvor vi snakker om mestringstro og muligheter på Frognerseteren i Oslo, onsdag 19. januar kl. 18.00-19.00. Seminaret er først og fremst for de som har deltatt på naturskolen eller Villmarkscamp, men også for dere som er nysgjerrige på hva dette tilbudet er.

"Etter at sønnen min ble med på Trygg av natur, er det ikke lenger mas om å ikke gå på skolen de andre fire dagene i uken." - Mor til naturskoledeltaker

ADHD Norge tilbyr medlemmer plasser på naturskoler og villmarkscamper i regi av Trygg av natur. Trygg av natur jobber for at barn og unge skal få til mer av det som gir glede i egen hverdag – og mindre av det som ødelegger. I 2021 har 40-50 medlemmer benyttet seg av disse tilbudene på Øst- og Vestlandet, og i året som kommer tilbyr vi enda mer aktivitet flere steder i landet.

Er du nysgjerrig på hva som skjer ute i skogen, eller vil du ha gode tips om hva som gir selvstendige og ansvarsbevisste barn? Hvordan kan vi balansere foreldreansvaret med barnets eget behov for å finne og følge egne grenser? Da er du velkommen på foreldretreffet “Dette får jeg til” på Frognerseteren  19. januar klokken 18.00. 

Meld interesse for deltakelse her så vet vi hvor mye snacks og varm drikke vi skal kjøpe inn

Oppmøte: Øvresetertjern. Det er parkering rett ved, og 5 minutters gange vestover fra Frognerseteren T-banestasjon. De som har meldt interesse vil i tillegg motta en e-post med mer informasjon. Arrangementet har en kjernetid mellom 18 og 19, men Trygg av natur vil være tilgjengelig for spørsmål og samtaler rundt bålet fram til kl 20.00.

Mer om samarbeidet:

Trygg av natur og ADHD Norge har samarbeidet siden 2017, og alle aktiviteter har hatt fellesskap i nærnatur som ramme. Vi har det gøy sammen, lærer å mestre enkelt friluftsliv, samtidig som vi skaper rom til å reflektere over egne verdier og prioriteringer. 

Trygg av natur vektlegger det selvstyrte og lystbetonte, i et fellesskap bygget på gjensidig hensyn, og hvor våre egne ønsker må forenes med behovene til gruppa og omgivelsene. I 2021 arrangerte vi to villmarksleirer for ungdom på Øst- og Vestlandet, og har i tillegg hatt med deltakere på to naturskoler i osloområdet. I året som kommer vil vi utvide samarbeidet og tilby aktiviteter flere steder i landet.

Bilde kreditering:

Andre leste disse artiklene også

No items found.
← Tilbake til oversikten