Espen uten filter

Sist oppdatert
11
.
10
.
2021
Kategori

I denne podkastserien intervjuer Espen Thoresen kjente mennesker om hvordan det er å leve med ekstra mye energi og pågangsmot i en strømlinjeformet verden.

Komiker og journalist Espen Thoresen har vunnet en rekke priser for sitt arbeid som radiojournalist, og han har de siste årene laget en rekke podkaster for ADHD Norge, både alene og sammen med sin kollega Jon Toset.

Janne Rønningen: Stand-up-komiker og lærer Janne Rønningen snakker om hvordan hun fikk diagnosen ADHD, om å ha det rotete hjemme og hvorfor hun ble kalt "ubåtkjøreren".

Alex Rosén: Alex forteller Espen om hvordan han ble beskyldt av "sjefen" i ADHD Norge for å ha ADHD, hvordan han traff kvinnen i sitt liv og at han aldri har vært dårlig på skolen.

Thomas Hylland Eriksen: Professor i sosialantropologi Thomas Hylland Eriksen diskuterer med Espen hvorfor sakte er bedre enn fort, men hvorfor fort er det nye sakte.

Jon Toset: Radiomannen Jon Toset deler refleksjoner rundt det å få diagnosen ADHD som voksen, å ha hue som et flytårn og hvordan man blir en god lytter.

Pelle Neraasen: Tidligere manager og prosjektleder i Oslo Konserthus Pelle Neraasen diskuterer ADHD-medisinering, Lars Lillo-Stenberg som diagnostisk verktøy og fordelen å kunne gønne på når det er travelt.

Unni Askeland: Den spilleglade kunstneren Unni Askeland blir diagnostisert (men ikke utredet) av Espen, hvor han bruker historier hvor lav impulskontroll er et gjennomgangstema, mot henne.Bilde kreditering:

Andre leste disse artiklene også

No items found.
Tilbake til oversikten