En nesten perfekt dag

Dette er en roman som fremtrer både lett og humoristisk, og har du barn med ADHD kan du kjenne deg igjen her.

Man kan jo ikke bare dø når ting fremdeles er så uavklart, tenker Katharina, som nylig har oppdaget «noe» i brystet. Ingen vet om det, og det er bra, for denne helgen skal alt være vanlig – for siste gang.

Og så utfolder kaoset en vanlig fredag seg. Katharina lever med mannen Costa, sønnen Alex på 17 år og datteren Helli på 11 år som har ADHD. Men mens Katharina må hente datteren på skolen, ta seg av en avskåret tommel, slukke en brann i tørketrommelen, samtidig som hun forbereder seg på et følelsesmessig utfordrende besøk, smuldrer meningen med det hele opp for henne, og de store spørsmålene melder seg.  

Har livet blitt som hun ønsket? Hvordan har hun håndtert morsrollen, kjærligheten og lidenskapen for musikk? Idet dagen nesten er over, bestemmer Katharina seg for å dele hemmeligheten på en måte som kommer overrumplende på de fleste – inkludert henne selv.  

Dette er en roman som fremtrer både lett og humoristisk, og har du barn med ADHD kan du kjenne deg igjen her. Boken har et høyt tempo og en forrykende finale.