Agder

Fylkeslaget består av frivillige som jobber for å øke kunnskapen og forståelsen for  ADHD i vårt fylke. Vi jobber for å få til tiltak som kan øke trivselen for mennesker med  ADHD og deres familie, skape møteplasser og sosiale treffsteder og sette i gang  tiltak som kan fremme den samfunnsmessige likestilling for mennesker med ADHD.  Vi sprer også informasjon, jobber med brukermedvirkning og bygger nettverk. 

Vi har vår egen Facebook-side hvor alle arrangementer publiseres fortløpende. Ta  kontakt med oss hvis du har spørsmål, ønsker å være frivillig eller lurer på aktiviteter i  vårt område.

Kontaktinformasjon

ADHD Norge Agder
Postboks 525
4665 Kristiansand


Aktivitetskalender

Se vår Facebook side for aktiviteter
Vi har ingen aktiviteter for øyeblikket

Lokallag

No items found.

Noen å snakke med

Margrethe Skinderviken
B, U
4028 Stavanger
475 11 818
Grete Marie Kalvik
B, U, A
4624 Kr.sand
41243757
Anja Blixt
B, U, V
4843 Arendal
90834555
Elin Henriksen
B, U
4637 Kr.sand
45224531

Informasjon om Min side

Vi jobber hele tiden for å ha oppdatert kontaktinformasjon til våre medlemmer. Vennligst sjekk at din e-postadresse og mobilnr. er oppdatert på https://adhd.profundo.no/minside

Vil du støtte oss med din Grasrotandel?

Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi inntil 7 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Dette kan gjøres med en SMS, dersom du er en registrert kunde hos Norsk Tipping og har et gyldig mobilnummer på din brukerprofil.

Send «Grasrotandelen
984482353
»
til 2020.
(Tjenesten er gratis)

Registrering av Grasrotandelen kan også gjøres ved å følge linken under eller besøke en av Norsk Tipping sine kommisjonærer.

Styremedlemmer

Styreleder
Grete Marie Kalvik Thoresen
41243757agder@adhdnorge.no
Nestleder
Cindy Guiterres
Økonomiansvarlig
Charlotte Repstad
Styremedlem
Margrethe Skinderviken
Varamedlem
Elin Henriksen
Ungdomsrepresentant
Joakim. H. Kalvik