Akershus

Fylkeslaget består av frivillige som jobber for å øke kunnskapen og forståelsen for ADHD i vårt fylke. Vi jobber for å få til tiltak som kan øke trivselen for mennesker med ADHD og deres familie, skape møteplasser og sosiale treffsteder og sette i gang tiltak som kan fremme den samfunnsmessige likestilling for mennesker med ADHD. Vi sprer også informasjon, jobber med brukermedvirkning og bygger nettverk.

Vi har vår egen Facebook-side hvor alle arrangementer publiseres fortløpende. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål, ønsker å være frivillig eller lurer på aktiviteter i vårt område.

Kontaktinformasjon

ADHD Norge Akershus
Skiveien 74
1914 Ytre Enebakk

Aktivitetskalender

Se vår Facebook side for aktiviteter
Vi har ingen aktiviteter for øyeblikket

Noen å snakke med

Jannicke Boge
B, U, PV
1914 Ytre Enebakk
99478606

Informasjon om Min side

Vi jobber hele tiden for å ha oppdatert kontaktinformasjon til våre medlemmer.  Vennligst sjekk at din e-postadresse og mobilnr. er oppdatert på https://adhd.profundo.no/minside


Vil du støtte oss med din Grasrotandel?

Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi inntil 7 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Dette kan gjøres med en SMS, dersom du er en registrert kunde hos Norsk Tipping og har et gyldig mobilnummer på din brukerprofil.

Send «Grasrotandelen
995369052
»
til 2020.
(Tjenesten er gratis)

Registrering av Grasrotandelen kan også gjøres ved å følge linken under eller besøke en av Norsk Tipping sine kommisjonærer.

Styremedlemmer

Styreleder
Jannicke C. R. Boge
99478606jannicke.boge@hotmail.com
Økonomiansvarlig
Monica Foss Ødeby
90763332
Styremedlem
Max Legvold Jensen
98815419maxjen@hotmail.com
Styremedlem
Martin Rønning
Styremedlem
Rikke Ødeby
Styremedlem
Monica Fjeller
Styremedlem
Vilde Floeng
Styremedlem
Silje Schjetne
Varamedlem
Alexandra Boge
Varamedlem
Christoffer Moltzau