Akershus

Fylkeslaget består av frivillige som jobber for å øke kunnskapen og forståelsen for ADHD i vårt fylke. Vi jobber for å få til tiltak som kan øke trivselen for mennesker med ADHD og deres familie, skape møteplasser og sosiale treffsteder og sette i gang tiltak som kan fremme den samfunnsmessige likestilling for mennesker med ADHD. Vi sprer også informasjon, jobber med brukermedvirkning og bygger nettverk.

Vi har vår egen Facebook-side hvor alle arrangementer publiseres fortløpende. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål, ønsker å være frivillig eller lurer på aktiviteter i vårt område.

Kontaktinformasjon

ADHD Norge Akershus
Skiveien 74
1914 Ytre Enebakk

Årsmøte 2024

Last ned Årsmelding

Informasjon om MinSide

Vi jobber hele tiden for å ha oppdatert kontaktinformasjon til våre medlemmer. Vennligst sjekk at din e-postadresse og mobilnummer er oppdatert på Min Side (consio.no)


Vil du støtte oss med din Grasrotandel?

Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi inntil 7 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Dette kan gjøres med en SMS, dersom du er en registrert kunde hos Norsk Tipping og har et gyldig mobilnummer på din brukerprofil.

Send «Grasrotandelen
995369052
»
til 2020.
(Tjenesten er gratis)

Registrering av Grasrotandelen kan også gjøres ved å følge linken under eller besøke en av Norsk Tipping sine kommisjonærer.

Styremedlemmer

Styreleder
Jannicke C. R. Boge
994 78 606
Nestleder
Alexandra Boge
Styremedlem
Christopher Moltzau
Styremedlem
Yvonne Myra
Styremedlem
Ronja Ødeby
Styremedlem
Mona Heia
Styremedlem
Martin Rønning
Styremedlem
Vilde Floeng
Varamedlem
Rikke Ødeby
Varamedlem
Tina Marie Tsiplakis