Haugaland

Lokallaget består av frivillige som jobber for å øke kunnskapen og forståelsen for ADHD i vårt fylke. Vi jobber for å få til tiltak som kan øke trivselen for mennesker med ADHD og deres familie, skape møteplasser og sosiale treffsteder og sette i gang tiltak som kan fremme den samfunnsmessige likestilling for mennesker med ADHD. Vi sprer også informasjon, jobber med brukermedvirkning og bygger nettverk.

Vi har vår egen Facebook-side hvor alle arrangementer publiseres fortløpende. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål, ønsker å være frivillig eller lurer på aktiviteter i vårt område.

Kontaktinformasjon

Aktivitetskalender

Se vår Facebook side for aktiviteter
Vi har ingen aktiviteter for øyeblikket

Lokallag

No items found.

Vil du støtte oss med din Grasrotandel?

Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi inntil 7 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Dette kan gjøres med en SMS, dersom du er en registrert kunde hos Norsk Tipping og har et gyldig mobilnummer på din brukerprofil.

Send «Grasrotandelen
995840235
»
til 2020.
(Tjenesten er gratis)

Registrering av Grasrotandelen kan også gjøres ved å følge linken under eller besøke en av Norsk Tipping sine kommisjonærer.

Styremedlemmer

Styreleder
Ida Marie Kallevik
adhdhaugaland@gmail.com
Styremedlem
Rigmor Anita Sjo
Styremedlem
Monika Lill Grøtte
Styremedlem
Siv Vindenes Revheim
Styremedlem
Charlotte Falck
Styremedlem
Ingebjørg Almestad
Varamedlem
Katrine Rikala Olsen
Styremedlem
Vincent Vindenes Revheim
Styremedlem
Maiken Liknes
Varamedlem
Monica Isaksen
Varamedlem
Ann Kristin Bastholm Vikse
Varamedlem
Iris Apeland
No items found.