Innlandet

ADHD Norge Innlandet fylkeslag består av frivillige tillitsvalgte. 

  • Vårt mål er å arbeide for at mennesker med ADHD og deres nærstående, skal møtes med kunnskap og forståelse i samfunnet, og i møte med skole, hjelpeapparat, politiske/miljø/ nettverk og andre organisasjoner. 
  • Vi jobber for å bidra til, og skape gode arenaer og plattformer, hvor våre medlemmer opplever mestring, støtte og sosial tilhørighet.
  • Vi jobber for å fremme likestilling og samfunnsmessig deltagelse for alle med ADHD.
  • Vi driver med aktivt Likepersonarbeid, med det som formål å veilede og støtte andre i liknende situasjoner. Du vil møte våre likepersoner på aktiviteter og kurs, og kan også kontakte våre likepersoner på telefon. Du finner oversikt over likepersoner i Innlandet på hjemmesiden til ADHD Norge under fanen «noen å snakke med». 
  • Vi arbeider for å fremme brukermedvirkning og erfaringskompetanse i hjelpeapparatet, og deltar i flere råd og utvalg, for å fremme våre medlemmers interesser. 
  • Vi har som mål å ha kontakt og ressurspersoner for aktivitet i alle regioner i Innlandet. 

Kontakt oss gjerne om du har noen spørsmål.

Kontaktinformasjon

Irene Richardsen-Angen
941 96 744innlandet@adhdnorge.noVil du støtte oss med din Grasrotandel?

Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi inntil 7 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Dette kan gjøres med en SMS, dersom du er en registrert kunde hos Norsk Tipping og har et gyldig mobilnummer på din brukerprofil.

Send «Grasrotandelen
989970429
»
til 2020.
(Tjenesten er gratis)

Registrering av Grasrotandelen kan også gjøres ved å følge linken under eller besøke en av Norsk Tipping sine kommisjonærer.

Styremedlemmer

Styreleder
Irene Richardsen Angen
Styremedlem
Trine Torp Didriksen
Styremedlem
Kai-Henning Richardsen-Angen
Styremedlem
Christina Tønder Ophaug
Varamedlem
Rebecca Enger Sørmarken
Ungdomsrepresentant
Thea Olsen
Ungdomsrepresentant
Jens Gulbæk Jansberg
No items found.