Kongsberg og omegn

Lokallaget består av frivillige som jobber for å øke kunnskapen og forståelsen for ADHD i Kongsberg og omegn. Vi jobber for å få til tiltak som kan øke trivselen for mennesker med ADHD og deres familie, skape møteplasser og sosiale treffsteder og sette i gang tiltak som kan fremme den samfunnsmessige likestilling for mennesker med ADHD. Vi sprer også informasjon, jobber med brukermedvirkning og bygger nettverk.

Vi har vår egen Facebook-side hvor alle arrangementer publiseres fortløpende. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål, ønsker å være frivillig eller lurer på aktiviteter i vårt område.

Kontaktinformasjon

Aktivitetskalender

Se vår Facebook side for aktiviteter
Vi har ingen aktiviteter for øyeblikket

Lokallag

No items found.

Noen å snakke med

Et interimsstyre ble valgt på stiftelsesmøte 27.04.22. Disse er valgt frem til første ordinære årsmøte i 2023.

Interimsstyret består av:

- Leder: Vegard Werp

- Nestleder/økonomiansvarlig: Tonje Lenore Reitan

- Styremedlem: Rigmor Husøy

- Styremedlem: Gunn Marit Velikov

Vil du støtte oss med din Grasrotandel?

Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi inntil 7 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Dette kan gjøres med en SMS, dersom du er en registrert kunde hos Norsk Tipping og har et gyldig mobilnummer på din brukerprofil.

Send «Grasrotandelen
»
til 2020.
(Tjenesten er gratis)

Registrering av Grasrotandelen kan også gjøres ved å følge linken under eller besøke en av Norsk Tipping sine kommisjonærer.

Styremedlemmer

Styreleder
Vegard Wærp
Nestleder
Tonje L. Reitan
Styremedlem
Rigmor Husøy
Styremedlem
Gunn Marit Velikov