Modum, Sigdal og Krødsherad

Vi er et lokallag som ønsker å spre informasjon til aktuelle instanser og samarbeidspartnere, og å tilby vår kompetanse for å gjøre hverdagen til mennesker med ADHD, eller mennesker i deres omkrets, litt lettere. Vi ønsker mer fokus og kunnskap rundt ADHD, som ledd i et holdningsarbeid rundt denne diagnosen. Vi vil være et sosialt møtested hvor man kan møte andre i lignende situasjon for å utveksle erfaringer.

Vi har vår egen Facebookside hvor alle arrangementer publiseres fortløpende. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål, ønsker å være frivillig eller lurer på aktiviteter i vårt område.

Kontaktinformasjon

Aina Johannessen
adhd.msklokal@gmail.com

Aktivitetskalender

Se vår Facebook side for aktiviteter
Vi har ingen aktiviteter for øyeblikket

Lokallag

No items found.

Vi er et lokallag som ønsker å spre informasjon til aktuelle instanser og samarbeidspartnere, og å tilby vår kompetanse for å gjøre hverdagen til mennesker med ADHD, eller mennesker i deres omkrets, litt lettere. Vi ønsker mer fokus og kunnskap rundt ADHD, som ledd i et holdningsarbeid rundt denne diagnosen. Vi vil være et sosialt møtested hvor man kan møte andre i lignende situasjon for å utveksle erfaringer.Vi ønsker å være en pådriver for å utvikle et tilbud for psykisk helsehjelp for de under 16 år med familie. Vi har også et ønske om å tilby et aktivitetstilbud for de som ikke har så mye utbytte av den sedvanlige organiserte idretten.Vi vil tilby sosiale aktiviteter av ulikt slag, for eksempel ake/skidag, medlemsmøter med mer. Vi kan være et sted du kan ta kontakt med om du bare trenger noen å snakke med eller trenger hjelp til mer praktiske ting som utfylling av søknader eller kunnskap om hvilke rettigheter du har i ulike sammenhenger.

Besøk vår facebookside

Vil du støtte oss med din Grasrotandel?

Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi inntil 7 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Dette kan gjøres med en SMS, dersom du er en registrert kunde hos Norsk Tipping og har et gyldig mobilnummer på din brukerprofil.

Send «Grasrotandelen
»
til 2020.
(Tjenesten er gratis)

Registrering av Grasrotandelen kan også gjøres ved å følge linken under eller besøke en av Norsk Tipping sine kommisjonærer.

Styremedlemmer

Styreleder
Aina Johannessen
90720012
Nestleder
Mette Bråthen
99506618
Sekretær
Rikke Westeng
45135405
Styremedlem
Mathilde Bundgaard Karlsen
91737946
Styremedlem
Kristin Elvatun
No items found.