Øyane

Lokallaget Øyane er nyopprettet vinteren 2022 og dekker kommunene Øygarden og Askøy.

Lokallaget består av frivillige som jobber for å øke kunnskapen og forståelsen for ADHD i vårt område. Vi jobber for å få til tiltak som kan øke trivselen for mennesker med ADHD og deres familie, skape møteplasser og sosiale treffsteder og sette i gang tiltak som kan fremme den samfunnsmessige likestilling for mennesker med ADHD. Vi sprer også informasjon, jobber med brukermedvirkning og bygger nettverk.

Vi har vår egen Facebook-side hvor alle arrangementer publiseres fortløpende. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål, ønsker å være frivillig eller lurer på aktiviteter i vårt område.

Kontaktinformasjon

Aktiviteter

PADEL for voksne med ADHD!
Annenhver tirsdag har vi padel for voksne med ADHD på Askøy og Sotra!

Bli med i padel gruppen på Spond med gruppekode WUGYB eller meld deg på i påmeldingskjema og du blir lagt inn i Spond-gruppen. Påmelding: https://forms.office.com/e/qBBB5JSVND

E-sport for ungdom med ADHD!
Vi har i samarbeid med Operation Archery E-Sport klubb [OAE] gleden av å invitere til e-sport trening for ungdom med ADHD i alderen 13-18 år, fra Askøy og Øygarden.

Vi er så heldig å få benytte oss av ledig treningstidspunkt tirsdager klokken 18.30 - 20.30. Det blir først e-sport trening i 1.5 time, deretter en halvtime fysisk trening i gymsalen. OAE stiller med ungdomstrener til e-sport treningsdelen, men vi er avhengig av foreldre til å være tilstede for å sørge for at ungdommene har det bra under treningene. Vi i Øyane lokallag vil ha en likeperson tilstede, og da er det fint at det er 1-2 foreldre som også er tilstede på hver trening. Dette rulleres på selvfølgelig. Det er også likeperson og foreldre som har ansvar for gjennomføring av den fysiske treningen etterpå.

Klikk her for påmelding og mer informasjon.

Vil du støtte oss med din Grasrotandel?

Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi inntil 7 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Dette kan gjøres med en SMS, dersom du er en registrert kunde hos Norsk Tipping og har et gyldig mobilnummer på din brukerprofil.

Send «Grasrotandelen
928836894
»
til 2020.
(Tjenesten er gratis)

Registrering av Grasrotandelen kan også gjøres ved å følge linken under eller besøke en av Norsk Tipping sine kommisjonærer.

Styremedlemmer

Styreleder
Lillian Paulsen Sørebø
leder.oyane@adhdvestland.no
Nestleder
Lydia Omarsdottir
Styremedlem
Isaac Kristopher F. Widje
Styremedlem
Christian Hermansen
Styremedlem
Thomas Liseth
Styremedlem
Hanne Bjørgaas
Ungdomsrepresentant
Connie Solberg
No items found.