Ryfylke

Med Ryfylke lokallag ønsker vi å øke kunnskap og forståelse for ADHD i Ryfylke og at vi kan øke initiativ til tiltak for trivsel til mennesker og familier som har ADHD i dette området. Dette arbeidet er helt nytt for oss alle, men noe vi brenner for og at vi lærer på veien vi går sammen for å få til et lokallag i Ryfylke! Vi hører også til fylkeslaget Rogaland.

Kontaktinformasjon

ADHD Norge Ryfylke lokallag

4105 JØRPELAND

Lokallag

No items found.

Noen å snakke med

Informasjon:

ADHD-kafe har vært utendørs pga korona, så vi har ikke hatt noe fast sted eller tidspunkt. Vi har hatt en meningsmåling om folk er interesserte i å treffes i disse tider. 


Vil du støtte oss med din Grasrotandel?

Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi inntil 7 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Dette kan gjøres med en SMS, dersom du er en registrert kunde hos Norsk Tipping og har et gyldig mobilnummer på din brukerprofil.

Send «Grasrotandelen
926732862
»
til 2020.
(Tjenesten er gratis)

Registrering av Grasrotandelen kan også gjøres ved å følge linken under eller besøke en av Norsk Tipping sine kommisjonærer.

Styremedlemmer

Styreleder
Anja Tønnessen
Styremedlem
Tone Lill Helland
Styremedlem
Anne Lise Eltervåg-Ebbesvik
Styremedlem
Odd Magne Tønnessen
Styremedlem
Irene M. Nielsen
Varamedlem
Henriette Helland