Sør-Varanger

Lokallaget består av frivillige som jobber for å øke kunnskapen og forståelsen for ADHD i vårt fylke. Vi jobber for å få til tiltak som kan øke trivselen for mennesker med ADHD og deres familie, skape møteplasser og sosiale treffsteder og sette i gang tiltak som kan fremme den samfunnsmessige likestilling for mennesker med ADHD. Vi sprer også informasjon, jobber med brukermedvirkning og bygger nettverk.

Vi har vår egen Facebook-side hvor alle arrangementer publiseres fortløpende. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål, ønsker å være frivillig eller lurer på aktiviteter i vårt område.

Kontaktinformasjon

ADHD Norge Sør-Varanger lokallag
c/o Jeanette Lemika
Grevens veg 8
9910 Bjørnevatn

Aktivitetskalender

Se vår Facebook side for aktiviteter
Vi har ingen aktiviteter for øyeblikket

Lokallag

No items found.

Til dere venner som ikke er blitt medlemmer enda, meld dere inn her og støtt en god sak og bli med oss på veien mot et godt liv for alle med ADHD.

Ta kontakt om du har innspill til andre aktiviteter og om du har lyst å engasjere deg til adhd.sorvaranger@gmail.com

Vil du støtte oss med din Grasrotandel?

Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi inntil 7 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Dette kan gjøres med en SMS, dersom du er en registrert kunde hos Norsk Tipping og har et gyldig mobilnummer på din brukerprofil.

Send «Grasrotandelen
998097096
»
til 2020.
(Tjenesten er gratis)

Registrering av Grasrotandelen kan også gjøres ved å følge linken under eller besøke en av Norsk Tipping sine kommisjonærer.

Styremedlemmer

Styreleder
Merete Holm
Styremedlem
Veronica Nilsen
Styremedlem
Jeanette Lemika
Styremedlem
Hanne Figenschou
No items found.