Verdal og omegn

Lokallaget består av frivillige som jobber for å øke kunnskapen og forståelsen for ADHD i vårt fylke. Vi jobber for å få til tiltak som kan øke trivselen for mennesker med ADHD og deres familie, skape møteplasser og sosiale treffsteder og sette i gang tiltak som kan fremme den samfunnsmessige likestilling for mennesker med ADHD. Vi sprer også informasjon, jobber med brukermedvirkning og bygger nettverk.

Vi har vår egen Facebook-side hvor alle arrangementer publiseres fortløpende. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål, ønsker å være frivillig eller lurer på aktiviteter i vårt område.

Kontaktinformasjon

Lokallagsleder:
Lars Morten Lersveen

Aktivitetskalender

Lokallag

No items found.

Facebook

Lokallaget har egen Facebook-gruppe som heter ADHD – Verdal omegn lokallag. Vi håper du vil bli medlem av gruppen slik at vi kan nå flest mulig med informasjon om våre aktiviteter.

Årsmøte 2024

Protokoll årsmøte 2024
Årsmøtepapirer 2024

Tidligere årsmøter:
Signerte årsmøtedokumenter og protokoll fra årsmøtet 2023

Signert protokoll fra årsmøte 13.02.2022

Signerte årsmøtedokumenter 2021

Vil du støtte oss med din Grasrotandel?

Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi inntil 7 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Dette kan gjøres med en SMS, dersom du er en registrert kunde hos Norsk Tipping og har et gyldig mobilnummer på din brukerprofil.

Send «Grasrotandelen
896879642
»
til 2020.
(Tjenesten er gratis)

Registrering av Grasrotandelen kan også gjøres ved å følge linken under eller besøke en av Norsk Tipping sine kommisjonærer.

Styremedlemmer

Styreleder
Lars Morten Lersveen
412 23 616adhdverdal.sekr@gmail.com
Styremedlem
Nina Fredin Johansen
Styremedlem
Espen Bergersen Aas
Styremedlem
Kent-André Breding Lersveen
Varamedlem
Vendelin Fredin-Risvik.
Varamedlem
Monica Aasegg
No items found.