Finnmark

Fylkeslaget består av frivillige som jobber for å øke kunnskapen og forståelsen for ADHD i vårt fylke. Vi jobber for å få til tiltak som kan øke trivselen for mennesker med ADHD og deres familie, skape møteplasser og sosiale treffsteder og sette i gang tiltak som kan fremme den samfunnsmessige likestilling for mennesker med ADHD. Vi sprer også informasjon, jobber med brukermedvirkning og bygger nettverk.

Vi har vår egen Facebook-side hvor alle arrangementer publiseres fortløpende. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål, ønsker å være frivillig eller lurer på aktiviteter i vårt område.

Kontaktinformasjon

ADHD Norge Finnmark fylkeslag
Gartnerveien 2C
9910 BJØRNEVATN


Aktivitetskalender

Se vår Facebook side for aktiviteter
Vi har ingen aktiviteter for øyeblikket

Noen å snakke med

Ingen likepersoner

Alle våre tillitsvalgte i Finnmark er med som frivillig ildsjeler som bruker sin fritid for ADHD saken. Vi opplever at vi får mye glede igjen for dette og håper mange flere vil finne veien til oss.

Vil du støtte oss med din Grasrotandel?

Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi inntil 7 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Dette kan gjøres med en SMS, dersom du er en registrert kunde hos Norsk Tipping og har et gyldig mobilnummer på din brukerprofil.

Send «Grasrotandelen
994770012
»
til 2020.
(Tjenesten er gratis)

Registrering av Grasrotandelen kan også gjøres ved å følge linken under eller besøke en av Norsk Tipping sine kommisjonærer.

Styremedlemmer

Styreleder
Merete Holm
414 56 085finnmark@adhdnorge.no
Styremedlem
Kristina Marie Corneliussen
901 68 289kristina.corneliussen@gmail.com
Styremedlem
Marja Lena Salmela
454 23 002marjalena_skaar@hotmail.com
Styremedlem
Liss Guddingsmo
Styremedlem
Jannicke Mannsverk
958 00 612jannickemannsverk@gmail.com
Styremedlem
Kevin Aleksander Holm
Styremedlem
Anne Moen
Styremedlem
Anna Vibeke Opdahl