Sør-Trøndelag

Fylkeslaget består av frivillige som jobber for å øke kunnskapen og forståelsen for ADHD i vårt fylke. Vi jobber for å få til tiltak som kan øke trivselen for mennesker med ADHD og deres familie, skape møteplasser og sosiale treffsteder og sette i gang tiltak som kan fremme den samfunnsmessige likestilling for mennesker med ADHD. Vi sprer også informasjon, jobber med brukermedvirkning og bygger nettverk.

Vi har vår egen Facebook-side hvor alle arrangementer publiseres fortløpende. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål, ønsker å være frivillig eller lurer på aktiviteter i vårt område.

Kontaktinformasjon

ADHD Norge
Sør-Trøndelag
c/o Kristian Mandahl
Hesttrøa 13
7550 Hummelvik


Noen å snakke med

Treffsteder

I Sør-Trøndelag har fylkeslaget pr. i dag 3 treffsteder som vi driver i samarbeid med andre:

Trondheim

Mens vi voksne prater og koser oss, kan barna drive med forskjellige bord-aktiviteter og spille brettspill sammen. Det vil det også være tilgang på brettspill, kortstokk, tegnesaker og noe å lese i. Det vil alltid være likepersoner til stede på treffstedet.

Alle er velkommen, med og uten diagnoser.

For spørsmål, kontakt:
ADHD Norge Sør-Trøndelag v/ likeperson Hege Hafstad, tlf. 975 26 381 eller Fylkesleder Kristian Mandahl, tlf. 994 55 125.

Stjørdal

ADHD Nord-Trøndelag og Sør-Trøndelag fylkeslag arrangerer treffested for sine medlemmer og pårørende. Treffstedet er også åpent for ikke-medlemmer.
Treffstedet holder til hos Frivillighetssentralen i Stjørdal, Kjøpmannsgata 8.

Her blir det kaffe og noe å bite i. Mens de voksne prater og koser oss, kan barna drive med forskjellige bord-aktiviteter og spille brettspill sammen. Det vil alltid være likepersoner til stede på treffstedet. ADHD Norge Nord-Trøndelag og ADHD Norge Sør-Trøndelag deler på å være tilstede. Vi har valgt å samarbeide for å nå ut til flere og for å kunne dele erfaringer.

Alle er velkommen, med og uten diagnoser.

For spørsmål, kontakt:
ADHD Norge Nord-Trøndelag v/ likeperson Lars Morten Lersveen, tlf. 412 23 616
ADHD Norge Sør-Trøndelag v/ likeperson Hege Hafstad Johansen, tlf. 975 26 381

Fannrem

Sted: Blåsmo vel

Treffstedene er åpne for foreldre / foresatte til barn med ADHD og lignende tilstander.
Her blir det kaffe og noe å bite i.

For spørsmål, kontakt:
Hilde Torjuul på tlf. 909 61 501 eller Hege Hafstad Johansen på tlf. 975 26 381

Vil du støtte oss med din Grasrotandel?

Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi inntil 7 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Dette kan gjøres med en SMS, dersom du er en registrert kunde hos Norsk Tipping og har et gyldig mobilnummer på din brukerprofil.

Send «Grasrotandelen
989539264
»
til 2020.
(Tjenesten er gratis)

Registrering av Grasrotandelen kan også gjøres ved å følge linken under eller besøke en av Norsk Tipping sine kommisjonærer.

Styremedlemmer

Styreleder
Kristian Mandahl
994 55 125st@adhdnorge.no
Styremedlem
Bodhild Christiansen
Styremedlem
Bjørn Einar Moe
Styremedlem
Rune Husby
Styreleder
Hege Hafstad
Ungdomsrepresentant
Frida Marie Fagrell