Sør-Trøndelag

Fylkeslaget består av frivillige som jobber for å øke kunnskapen og forståelsen for ADHD i vårt fylke. Vi jobber for å få til tiltak som kan øke trivselen for mennesker med ADHD og deres familie, skape møteplasser og sosiale treffsteder og sette i gang tiltak som kan fremme den samfunnsmessige likestilling for mennesker med ADHD. Vi sprer også informasjon, jobber med brukermedvirkning og bygger nettverk.

Vi har vår egen Facebook-side hvor alle arrangementer publiseres fortløpende. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål, ønsker å være frivillig eller lurer på aktiviteter i vårt område.

Kontaktinformasjon

ADHD Norge
Sør-Trøndelag
c/o Kristian Mandahl
Hesttrøa 13
7550 Hummelvik


Treffsteder

Voksengruppe

2. tirsdag hver måned arrangerer vi samlinger for voksne med diagnosen.

Tema for kveldene avtales i samråd med deltagerne fra gang til gang og vi arrangerer også aktiviteter som bowling og lignende.

Vanligvis holder vi hus i ADHD Norge Sør-Trøndelag og Vårres Regionalt Brukerstyrt Senter Midt Norges lokaler i Båtmannsgata 4, 4. etasje.

Familiegrupper

Siste torsdag hver måned arrangerer fylkeslaget i samarbeid med Vårres treffsted for familier. I år vil vi forsøke å ha et tema annenhver måned, de månedene det ikke er tema vil det være åpent for voksne og barn. Vi har spill, leker og hobbysaker til barna og kaffe, te og muligheten til å slå av en prat for de voksne.

Treffstedet blir holdt i våre lokaler i Båtmannsgata 4, 4 etasje.

Fylkeslagets likepersoner er tilstede på alle våre arrangementer. Ved spørsmål ta kontakt med Bodhild på tlf: 979 66 054 eller Hege på tlf: 417 23 284

Stiftelsesmøte i ADHD Norge Trøndelag 2024

Vi håper så mange som mulig av våre medlemmer kommer å deltar på dette historiske stiftelsesmøte.
Lørdag 9. mars 2024 kl. 15:30

Invitasjon til stiftelsesmøte kan du lese her
Komplette stiftelsesdokumenter kan du lese her
Valgkomiteens innstilling kan leses her

For spørsmål kan dere ta kontakt på trondelag@adhdnorge.no 

Vil du støtte oss med din Grasrotandel?

Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi inntil 7 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Dette kan gjøres med en SMS, dersom du er en registrert kunde hos Norsk Tipping og har et gyldig mobilnummer på din brukerprofil.

Send «Grasrotandelen
989539264
»
til 2020.
(Tjenesten er gratis)

Registrering av Grasrotandelen kan også gjøres ved å følge linken under eller besøke en av Norsk Tipping sine kommisjonærer.

Styremedlemmer

Styreleder
Kristian Mandahl
994 55 125st@adhdnorge.no
Styremedlem
Bodhild Christiansen
Styremedlem
Bjørn Einar Moe
Styremedlem
Roar Marken
Styremedlem
Hege Hafstad
Ungdomsrepresentant
Frida Marie Fagrell
Varamedlem
Pia Olaug Henriette Lund
Varamedlem
Linda Marie Folmoe
Varamedlem
Andreas Berg