Telemark

Fylkeslaget består av frivillige som jobber for å øke kunnskapen og forståelsen for ADHD i vårt fylke. Vi jobber for å få til tiltak som kan øke trivselen for mennesker med ADHD og deres familie, skape møteplasser og sosiale treffsteder og sette i gang tiltak som kan fremme den samfunnsmessige likestilling for mennesker med ADHD. Vi sprer også informasjon, jobber medbrukermedvirkning og bygger nettverk.

Vi har vår egen Facebook-side hvor alle arrangementer publiseres fortløpende. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål, ønsker å være frivillig eller lurer på aktiviteter i vårt område.

Kontaktinformasjon

ADHD Norge Telemark
v/ Kjetil Eek
Torggata 10
3727 Skien

Aktivitetskalender

Se vår Facebook side for aktiviteter
Vi har ingen aktiviteter for øyeblikket

Lokallag

No items found.

Informasjon

Dette er noe av det vi driver med i ADHD Norge Telemark:

Vi prøver å ha èn aktivitet hver måned. Det kan være bowling, bading i Fritidsparken, klatring på Høyt og Lavt, Paintball, samling med pizza m.m. Siden 2013 har den siste helgen i vinterferien blitt brukt i Dyreparken i Kristiansand. Da reiser vi store og små for å bli sjørøvere for en liten stund i Abra Havn.

Siste søndag før julaften pleier vi å avslutte året med en hyggelig julekino i Porsgrunn.

Vi har lyse og trivelige lokaler i 7. etg i Citybygget (Torggata 10,Skien). Her arrangerer vi kafékvelder og temakvelder. Da er det åpent for alle som vil komme!
Vi har også et lite bibliotek med mye informasjon om og rundt ADHD.

Følg med på adhdnorge.no/telemark, på våre hjemmesider eller Facebook for hva som skjer!

Vil du støtte oss med din Grasrotandel?

Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi inntil 7 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Dette kan gjøres med en SMS, dersom du er en registrert kunde hos Norsk Tipping og har et gyldig mobilnummer på din brukerprofil.

Send «Grasrotandelen
993871346
»
til 2020.
(Tjenesten er gratis)

Registrering av Grasrotandelen kan også gjøres ved å følge linken under eller besøke en av Norsk Tipping sine kommisjonærer.

Styremedlemmer

Styreleder
Kjetil Eek
Styremedlem
Silje Torsvik Eek
911 55 542
Styremedlem
Marthe Strandskogen
Styremedlem
Kristine Hauk
Styremedlem
Mads Hauk
Styremedlem
Daniel Strandskogen
Styremedlem
Lif Kjartansdotter
Ungdomsrepresentant
Isabel Torsvik
Styremedlem
Mai Semiye Deliler
Styremedlem
Tanja Bredesen
No items found.