Vestland

Fylkeslaget består av frivillige som jobber for å øke kunnskapen og forståelsen for ADHD i vårt fylke. Vi jobber for å få til tiltak som kan øke trivselen for mennesker med ADHD og deres familie, skape møteplasser og sosiale treffsteder og sette i gang tiltak som kan fremme den samfunnsmessige likestilling for mennesker med ADHD. Vi sprer også informasjon, jobber med brukermedvirkning og bygger nettverk.

Vi har vår egen Facebook-side hvor alle arrangementer publiseres fortløpende. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål, ønsker å være frivillig eller lurer på aktiviteter i vårt område.

Kontaktinformasjon

Anne-Grethe Høisæther
480 38 909vestland@adhdnorge.no

Stiftelsesmøte 2. mars 2024

Last ned protokoll fra stiftelsesmøte her.


Vil du støtte oss med din Grasrotandel?

Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi inntil 7 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Dette kan gjøres med en SMS, dersom du er en registrert kunde hos Norsk Tipping og har et gyldig mobilnummer på din brukerprofil.

Send «Grasrotandelen
991894284
»
til 2020.
(Tjenesten er gratis)

Registrering av Grasrotandelen kan også gjøres ved å følge linken under eller besøke en av Norsk Tipping sine kommisjonærer.

Styremedlemmer

Styreleder
Anne-Grethe Høisæther
Nestleder
André Samson Bjørnseth
Økonomiansvarlig
Eirik Nielsen
Styremedlem
Caroline Tveit
Styremedlem
Monica Rønhovde Hunskår
Styremedlem
Solfrid Bjørgan
Styremedlem
Geir Ivar Kavlie
Styremedlem
Hilde Katrine Møgster-Sund
Styremedlem
Stian Østhus Pedersen
Varamedlem
Marianne Rønning