Rogaland

Fylkeslaget består av frivillige som jobber for å øke kunnskapen og forståelsen for ADHD i vårt fylke. Vi jobber for å få til tiltak som kan øke trivselen for mennesker med ADHD og deres familie, skape møteplasser og sosiale treffsteder og sette i gang tiltak som kan fremme den samfunnsmessige likestilling for mennesker med ADHD. Vi sprer også informasjon, jobber med brukermedvirkning og bygger nettverk.

Vi har vår egen Facebook-side hvor alle arrangementer publiseres fortløpende. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål, ønsker å være frivillig eller lurer på aktiviteter i vårt område.

Kontaktinformasjon

ADHD Norge Rogaland fylkeslag
c/o Siv Sonja Tysvær
Tronsholen 31
4325 Sandnes


ADHD-kafé

Egon Haugesund

Smedasundet 93, 5527 Haugesund, Norway

Sandnes Brygge

Havnegaten 15, 4316 Sandnes, Norway

Begge steder.

Velkommen til ADHD-kafé for voksne (18+) Vi møtes, prater og har det koselig.  Kafeen er et alkoholfritt arrangement.


Vil du støtte oss med din Grasrotandel?

Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi inntil 7 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Dette kan gjøres med en SMS, dersom du er en registrert kunde hos Norsk Tipping og har et gyldig mobilnummer på din brukerprofil.

Send «Grasrotandelen
988990817
»
til 2020.
(Tjenesten er gratis)

Registrering av Grasrotandelen kan også gjøres ved å følge linken under eller besøke en av Norsk Tipping sine kommisjonærer.

Styremedlemmer

Styreleder
Siv Sonja Tysvær
Nestleder
Jorunn K. Erfjord
Styremedlem
Tove Anneth B. Iversen
Styremedlem
Helene Ranheim Skree
Styremedlem
June Raugstad
Styremedlem
Simen Ringseth
Styremedlem
Monika Lill Grøtte.